Her kommer mitt siste bidrag i denne sonen. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, og alle flotte street art bilder. Dette Elvis bildet er laget av Pure Evil UK.
Jeg vil avslutte med ett sitat av BANSKY, som omhandler Grafitti, men det får gå.

“Grafitti is one of the few tools you have if you have almost nothing. And even if you don`t come up wih a picture to cure world poverty you can make someone smile while they`re having a piss”

Det siste bidraget på den siste dagen! Takk for meg!

  • Bodø fred 12. aug 2016
  • Bodø fred 12. aug 2016
  • Bodø fred 12. aug 2016

Denne må sees!

Dette er fra Hollenderbyen i Flekkefjord
Signert AFK

Berlinmuren

Berlinmuren

Vargøen pappersbruk ligger utenfor Venersborg i Sverige. Mesteparten er revet, men det står igjen mye fin betong som er dekorert av gatekunstnere. Denne er laget av Vegan Flava.

STREET ART og annen KUNST

Følges av 55 medlemmer.

Dette er en sone for street art og annen kunst som jeg nå har startet, for å få systematisert dette store flotte emnet som ellers bare forsvinner i en av flere hundre album på de store sonene, der de sannsynligvis aldri blir funnet…
Mitt forslag på album er fylkesvis og eventuelt storbyene, og eventuelt album for de kunstnerne som får mange bilder, personlige album er ikke tillatt og vil bli slettet.. skulle intressen for sonen være så liten som det jeg har fått intrykk av i mine forundersøkelser til nå så får jeg nå i hvert fall organisert mine egne streetart bilder her, men alle er hjertelig velkommen som medlemmer og bidragsytere. Hvis noen har synspunkter om sonen eller har lyst til å være Vert så send en PM Mer om sonen

Origo STREET ART og annen KUNST er en sone på Origo. Les mer
Annonse

Nye bilder