Bilder

Alle bildene i STREET ART og annen KUNST.

Sandnes Art Trail

Her kommer mitt siste bidrag i denne sonen. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, og alle flotte street art bilder. Dette Elvis bildet er laget av Pure Evil UK. Jeg vil avslutte med ett sitat av BANSKY, som omhandler Grafitti, men det får gå. “Grafitti is one of the few tools you have if you have almost nothing. And even if you don`t come up wih a picture to cure world poverty you can make … Les hele

Jente med fisk

Det siste bidraget på den siste dagen! Takk for meg!

Bodø fred 12. aug 2016

Bodø fred 12. aug 2016

Bodø fred 12. aug 2016

Bodø fred 12. aug 2016

East Side Gallery

Flekkefjord.

Dette er fra Hollenderbyen i Flekkefjord Signert AFK

Murkunst

Berlinmuren

En klassiker

Berlinmuren

Venersborg.

Vargøen pappersbruk ligger utenfor Venersborg i Sverige. Mesteparten er revet, men det står igjen mye fin betong som er dekorert av gatekunstnere. Denne er laget av Vegan Flava.

Gatekunst

Berlin

Meyergården. Stavanger.

Nuart 2016. Meyergården var årets festival Hotel. Hama Woods har laget dette, som kan sees fra vinduer i trappegangen oppover i etasjene på hotellet.

Stort portrett

Berlin

Nuart Stavanger 2016.

Oljearbeideren holder på å viskes ut. Ett kjempestort kunstverk i Lervig i Stavanger, laget av Fintan Magee fra Australia.

Langs veien

Brandenburg an der Havel

Sandnes Art Trail

Dette er laget av M-City fra Polen.

Gavlvegg

Berlin

Endevegg

Berlin

Nuart Sandnes Art Trail

Har vært på street art jakt på sørvestlandet i helga. Målet var nuart i Stavanger. Måtte inn på Tou scene for det stengte, og alt ble malt over. Der fikk jeg tips om at nuart hadde spredd seg til Sandnes og til Flekkefjord. I Flekkefjord var det 8 nye kunstverk i Hollenderbyen. Det ble en artig helg. Mye gåing, gate opp og gate ned. Det er også greit med GPS i bilen. Nuart kommer også til Oslo ne… Les hele
Annonse

Album

Sandnes.

1 bilder

Tyskland

76 bilder

Nordland

113 bilder