Dolk på dør

Damsgårdsveien i Bergen. Dolk på rusten dør som kanskje snart vil forsvinne. Stensilen ble dokumentert for halvannet år siden i bloggen Mot veggen – og da uten taggingen på det mørke området.

Vist 628 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Nærbilde:

Og så litt omgivelser: Et gammelt industriområde på Gyldenpris i Bergen. Døren med stensilen skimtes rett bak bosspannet i forgrunnen. Ute til venstre ser vi Puddefjordsbroen, og i ledningene helt øverst henger det et par sko.

Slik tar området seg ut oppe fra Puddefjordbroen. Andre typer bebyggelse trenger seg på fra flere kanter, så kanskje vil det se litt anderledes ut her en gang i fremtiden. Og hvor er Dolk-stensilen da?

Veldig bra dokumentert:-) vi må nok bare venne oss til at en del stenciler bare forsvinner, mens andre man tror er borte for alltid plustelig dukker opp en helt annen plass, og det viser seg at noen har tatt vare på en dør eller en bit av en vegg…..

Flott og interessant serie!
Kan du ikke spørre å få kjøpt døren! Den kan jo bli verdifull!

Burde absolutt legge inn et bud. Hvor mye må man gi, tro?

Du bør nok late som det er døra du vil kjøpe å ikke bilde, og den burde du lett få for et par hundrelapper… Slike bilder av annerkjente streetartkunstnere har gått for uante summer i utlandet..

Godt råd, Vidar! Husker jeg ville kjøpe et dørhåndtak på en kassert dør en gang! Plutselig skulle ikke døra kastes allikevel!

Ja, det gjelder å spørre på riktig måte :-) En annen ting man må forsøke å unngå: “Her er døren din. Vi kunne selvsagt ikke gi den videre slik den så ut, så vi har gitt den et strøk maling. Se så fin den ble!”

Minner meg om et skap i en Roald Dahl-novelle! :-)

Og slik ser døren ut nå:

Et eksempel blant flere: sjablongmaleri på lerret, opplag på 3, gikk for 60 000 i Oslo i forrige uke!

Bildesamlingen (1264 bilder)

 

DOLK (27 bilder)

 
Annonse

Nye bilder